Контролна единица за магнетни глави со сигурносен термостат и сонда PM100P giacomini

Контролна единица за магнетни глави со сигурносен термостат и сонда

Големини : 230V

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD0.00

Loading Updating cart...