Котел на цврсто гориво Bosch трајножаречки

Bosch котелот на дрво е со косо ложиште, со три вертикални промаи. Максимално се оддава топлината на грејните тела. Со него добивате комплетен прибор за чистење, термоманометар, котелска славина, вентил на промаја и фланши за поврзување.

Големини : 32 kW ; 45 kW

Производ на BOSCH Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD59,400.00

Loading Updating cart...