Котел на цврсто гориво ENRAD ECO-KE

Котел на цврсто гориво ENRAD е изработен од високо квалитететен челик, наменет за цврсто гориво и се користи за греење на средни и големи простории. Котелот има компактен дизајн и висока термичка ефикасност, има контролна единица за автоматско ракување и топлински изменувач кој штити од прегревање.

Одличен дизајн кој овозможува лесна монтажа, ракување и одржување.

Големини : 20 kW ; 25 kW ; 30 kW ;35 kW; 40 kW ; 50 kW ; 70 kW ; 90 kW ; 110 kW

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD43,700.00

Loading Updating cart...