Котелска славина R608 Giacomini

Котелска славина служи за полнење и празнење на системите, обично се монтира на најниското ниво на котлите, грејните тела, печките и др. и се користи да се отстрани водата, пареата и воздухот од затворениот систем.

Големини : 1/2'' и 3/4''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD290.00

Loading Updating cart...