Крајни модули со регулација R53ST

Средишен модул со регулација.

Големини : 1'' x 18 x DN32 и 1''1/4 x 18 x DN32

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,060.00

Loading Updating cart...