Механички радијаторски вентил ек R705A Giacomini

Механички радијаторски вентил ек тип R705A со внатрешен навој.

Големини : 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Флуид : Топла вода Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : PN16

Additional Details

Цена: MKD235.00

Loading Updating cart...