Механички радијаторски вентил прав R706A Giacomini

Механички радијаторски вентил прав тип R706A со внатрешен навој.

Големини : 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD250.00

Loading Updating cart...