Механички вентил и навијак комплет R705K Giacomini

Механички вентил и навијак комплет

Големини : 1/2'' ек ; 1/2'' прав

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD435.00

Loading Updating cart...