Механички радијаторски вентил прав 1/2”x16 R27TG Giacomini

Механички радијаторски вентил прав тип R27TG со надворешен навој.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Флуид : Топла вода Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : PN16

Additional Details

Цена: MKD375.00

Loading Updating cart...