Механички вентил прав хромиран T27C Giacomini

Механички вентил прав хромиран наменет за цевен регистар. Се поврзува  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 M за алумпласт или пекс и R178С за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 16 bar

Additional Details

Цена: MKD990.00

Loading Updating cart...