Механички радијаторски вентил прав R6TG Giacomini

Механички радијаторски вентил прав тип R6TG со внатрешен навој.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1"1/4 ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Флуид : Топла вода Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : PN16

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...