Месингана женска спојка

Месинганата женска спојка (внатрешен навој) служи за спојување на бакарната цевка со радијаторскиот вентил

Големини : Ф15 x 1/2'' ; Ф18 x 1/2'' ; Ф18 x 3/4'' ; Ф22 x 3/4'' ; Ф22 x 1'' ; Ф28 x 1'' ; Ф35 x 1'' ; Ф28 x 1''1/4 ; Ф35 x 1''1/4

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...