Налегнат термостат

Налегнатиот термостат е терморегулатор на температурата на водата, дизајниран за монтажа на поврсината на цевките.

Технички карактеристики : Опсег на регулација : 17 - 90 C Напон и струја на прекинување : C-1 16(2.5)A/250v~, C-2 3(1)A/250v~ Минимална струја : 200mA Тежина : 120 g Минимална дебелина на цевката за монтажа : 27 mm (3/4 cola) Максимална дебелина на цевката за монтажа : 115 mm (4 cola)

Additional Details

Цена: MKD700.00

Loading Updating cart...