Неповратен вентил R60 Giacomini

Неповратниот вентил се користи во постројки и инсталации каде што е потребно за да се спречи протокот на течност во спротивна насока од дозволената.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2'' ; 2''1/2 ; 3'' ; 4''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 100° C Максимален работен притисок : 16 bar (од 3/8” до 1”) ; 10 bar (од 1”1/4 до 2”) ; 8 bar (од 2”1/2 до 4”)

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD270.00

Loading Updating cart...