Полуспојка за алумпласт хромирана T179M Giacomini

Полуспојка за алумпласт хромирана се користи за спојување на Giacomini хромираниот вентил со алумпласт цевката.

Големини : 16 x ( 16 x 2 )

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD235.00

Loading Updating cart...