Полуспојка за алумпласт R179AM Giacomini

Полуспојката за алумпласт служи за фиксирање со алумпласт цревото.

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 16x(16x2) ; 16x(18x2) ; 16x(20x2) ; 18x(16x2) ; 18x(18x2) ; 18x(20x2) ; 22x(26x3) ; 28x(32x3)

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD90.00

Loading Updating cart...