Полуспојка за бакар R178 Giacomini

Полуспојката за бакар служи за прицврстување на бакарната цевка за радијаторскиот вентил.

Големини : 16 x 15 ; 18 x 18 ; 22 x 22

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD100.00

Loading Updating cart...