Стандардни 3 брзински пумпи Wilo Star RS

Стандардни 3 брзински пумпи со воден ротор со навојна врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење, системи за ладна вода и климатизација.

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на Wilo - Германија

Star-RS 25/2 ; Star-RS 25/4 ; Star-RS 25/6 ; Star-RS 25/7 ; Star-RSG 25/8 Star-RS 30/2 ; Star-RS 30/4 ; Star-RS 30/6 ; Star-RS 30/7 ; Star-RSG 30/8 ; Технички карактеристики : Номинлен притисок : 10 bar ; Напојување : 1~230V/ 50Hz ; Приклучна должина : 180 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...