Радијатори на струја – конвектори Bosch

Овие електрични конвектори се идеални за загревање на помали објекти и простории. Во нив е вграден специјален алуминиумски греач кој го спречува сушењето на воздухот во просторијата и спречува непријатни мириси во просторот. Конвекторите на струја Bosch имаат голема ефикасност и степен на искористеност од 99%. Избор на температурата во просторијата се прави со помош на термостат кој има интегрирана заштита од замрзнување, сигурносен термостат за заштита од прегревање.

Големини : 500W ; 1000W ; 1500W ; 2000W ; 2500 W

Производ на Bosch -  Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD4,050.00

Loading Updating cart...