Радијаторски навијак ек 1/2”x16 R29TG Giacomini

Радијаторски навијак ек со надворешен навој е од суштинско значење во системот за централно греење кој се монтира на излезната вода од радијаторот и овозможува правилно хидраулично балансирање на мрежата. Со помош на навијакот секој радијатор може посебно да се затвори.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : PN16

Additional Details

Цена: MKD320.00

Loading Updating cart...