Радијаторски навијак прав R17TG Giacomini

Радијаторски навијак прав со внатрешен навој е од суштинско значење во системот за централно греење кој се монтира на излезната вода од радијаторот и овозможува правилно хидраулично балансирање на мрежата. Со помош на навијакот секој радијатор може посебно да се затвори.

Големини : 1/2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : PN16

Additional Details

Цена: MKD245.00

Loading Updating cart...