Радијаторски сет 1/2” комплет R470F

Радијаторски сет комплет - термостатски вентил 1/2'' , термостатска глава топка и навијак 1/2''

Големини : 1/2 '' ек ; 1/2'' прав

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD940.00

Loading Updating cart...