Радијаторски сет 1/2”x16 комплет R470A Giacomini

Радијаторски сет комплет - термостатски вентил 1/2''x16 , термостатска глава топка и навијак 1/2''x16

Големини : 1/2''x16 ек ; 1/2''x16 прав

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD940.00

Loading Updating cart...