Редуцир дупла спојка RM103 Giacomini

Редуцир дупла спојка

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : (20x2)x(16x2) ; (26x3)x(20x2) ; (32x3)x(26x3) (40x3,5)x(26x3) ; (40x3,5)x(32x3) ; (50x4)x(32x3) ; (50x4)x(40x3,5) ; (63x4,5)x(40x3,5) ; (63x4,5)x(50x4)

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD180.00

Loading Updating cart...