Сет термостатски хромирани вентили за регистар T439L Giacomini

Сет термостатски вентили хромирани наменети за цевен регистар. Се поврзуваат  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179M за алумпласт или пекс и R178С за бакар.

Големини : 1/2''x16 лев ; 1/2''x16 десен

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD4,357.00

Loading Updating cart...