Сет за подно R557 Giacomini

Сет за подно

Производ на GIACOMINI - Италија

Сет за подно без колектори со: Тештик за колектор со автоматско лонче и котелска славина R554A Тештик за колектор со автоматско лонче, котелска славина и термометар R554D Вентил за диференцијален притисок R147N Тештик за колектор кос R557B Тештик за колектор со холендар R557D Додатен елемент R557P Топчест вентил за пумпа R252 Термо глава со сонда за подно R462L2 Држач за колектор за DN32 модули R588F

Additional Details

Цена: MKD8,635.00

Loading Updating cart...