BOSCH Сетови на пелет

Главната предност на сетот за пелет е високо ефикасниот трајножаречки котел Bosch Solid 2000 B. Котелот ја има оваа предност заради начинот на кој се изработени промаите, тие се вертикално поставени и овозможуваат многу подолго задржување на топлиот воздух во котелот, кој потоа се пренесува како топлинска енергија на радијаторите.

Значајни карактеристики на BOSCH сетот за пелет се следниве:

  • тропромаен котел
  • заштеда од 20-30%
  • повеќе топлина
  • најдобар во својата класа
  • германски квалитет и конкурентна цена
  • гаранција и сервис

Сетот за пелет во себе содржи: Трајножаречки котел од Bosch ( 27kW, 34kW или 45kW), Горилник за пелет комплет со дозатор (полжав) Bosch со големини: 14-34kW и 30-55kW, Резервоар за пелет до 190л или 350л, Врата за монтажа на горилникот за пелет (14-34kW и 30-55kW)

ГРАТИС ПУШТАЊЕ ВО РАБОТА НА ГОРИЛНИКОТ

Големини :  Котел 32 kW, со горилник 14-34kW; Котел 45kW, со горилник 30-55kW

Производ на BOSCH Германија

Additional Details

Опции за производот

Цена: MKD189,700.00

Loading Updating cart...