Стандардни експанзиони садови

Стандардните експанзиони садови  во системот за греење овозможуваат зголемување на количината на вода благодарејки на зголемената температура односно притисок во системот. Надворешноста е изработена од челик, а внатрешниот дел се состои од гумена мембрана.

Големини : 8 литри ; 12 литри ; 18 литри ; 24 литри ; 35  литри ;

50 литри ; 80 литри ; 100 литри ; 150  литри ;

200 литри ; 250 литри ; 300 литри ; 500  литри ;

 

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD920.00

Loading Updating cart...