Стандардни циркулациони пумпи Wilo TOP-S Трофазни

Стандардни циркулациони пумпи Wilo TOP-S трофазни со воден ротор со навојна или прирабничка врска. Се употребуваат во сите системи за топловодно греење и ладење.

Големини : 1'' ; 1''1/4 и на фланша

Производ на Wilo - Германија

TOP-S 25/5 ; TOP-S 25/7 ;TOP-S 25/10 ;TOP-S 25/13 ; TOP-S 30/4 ; TOP-S 30/5 ; TOP-S 30/7 ; TOP-S 30/10 ; TOP-S 40/4 ; TOP-S 40/7 ; TOP-S 40/10 ; TOP-S 40/15 ; TOP-S 50/4 ; TOP-S 50/7 ; TOP-S 50/10 ; TOP-S 50/15 ; TOP-S 65/7 ; TOP-S 65/10 ; TOP-S 65/13 ; TOP-S 65/15 ; TOP-S 80/7 ; TOP-S 80/10 ; TOP-S 80/15 ; TOP-S 80/20 ; TOP-S 100/10 ; Технички каркатеристики : Номинлен притисок за 1'' и 1''1/4 : 10 bar ; Номинлен притисок за на фланша : 6 и 10 bar ; Напојување : 3~400V/ 50Hz ; Приклучна должина за 1'' и 1''1/4 : 180 mm ; Приклучна должина за на фланша : 220 mm ; 240 mm ; 250 mm ; 280 mm ; 340 mm ; 360 mm ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD15,002.00

Loading Updating cart...