Термо вентил за котли на дрва

Термо вентилот за котли на дрва служи за заштита на котелот од прегревање.

Големини : 3/4''

Производ на CALEFFI- Италија

 

Additional Details

Цена: MKD2,700.00

Loading Updating cart...