Термометар R540 Giacomini

Термометарот служи за мерење на температурата во системот.

Големини : 1/2'' ( 0 - 120°C /Ф63 mm )

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD475.00

Loading Updating cart...