Термостатска глава топка R470 Giacomini

Термостатската глава топка овозможува подесување на температурата со голема прецизност. Ова овозможува добивање на посакуваната температура. Температурските варијации во просторијата предизвикуваат варијации на тачноста во термичкиот сензор на термостатската глава. Оваа варијација се пренесува на внатрешниот механизам на вентилот и како последица има затварање или отварање на вентилот.

Големини : /

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110 °C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Mинимална калибрација на термостатската глава 8 °C во позиција * Максимална калибрирана вредност 32 °C

Additional Details

Цена: MKD400.00

Loading Updating cart...