Термостатска глава за подно со сонда R462L Giacomini

Термостатската глава за подно со сонда овозможува подесување на температурата како и контрола на системот за подно греење со голема прецизност благодарение на сондата од 1/2". Ова овозможува добивање на посакуваната температура.Температурските варијации во просторијата предизвикуваат варијации на тачноста во термичкиот сензор на термостатската глава за подно. Оваа варијација се пренесува на внатрешниот механизам на вентилот и како последица има затварање или отварање на вентилот.

Големини : 2m

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110 °C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Регулација на температурата на водата е во распон од 20 - 70 °C.

Additional Details

Цена: MKD2,230.00

Loading Updating cart...