Термостатски вентил ек без глава 1/2”x16 R411TG Giacomini

Термостатски вентил ек без глава 1/2''x16 со надворешен навој, наменет е за монтирање со термостатска глава или електромагнетна глава која се користи за контрола и одржување на температурата и заштита на потрошената енергија. Се поврзува на мрежата со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 16 bar Максимален работен притисок со користење на термо глава : 10 bar Максимален диференцијален притисок : 1,4 bar за 1/2"

Additional Details

Цена: MKD375.00

Loading Updating cart...