Термостатски вентил ек без глава R401TG Giacomini

Термостатски вентил ек без глава со внатрешен навој од Giacitech серијата со заштитна капа, наменет е за монтирање со термостатска глава или електромагнетна глава која се користи за контрола и одржување на температурата и заштита на потрошената енергија.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 16 bar Максимален работен притисок со користење на термо глава : 10 bar Максимален диференцијален притисок : 1,4 bar за 1/2" и 3/4" и 0.4 bar за 1"

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD365.00

Loading Updating cart...