Термостатски вентил ек R421TG Giacomini

Термостатски вентил ек со внатрешен навој е радијаторски вентил со предрегулација и овозможува монтирање на термостатска глава. Со термостатската глава се регулира температурата во радијаторот.

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 16 bar Максимален работен притисок со користење на термо глава : 10 bar Максимален диференцијален притисок : 1,4 bar за 1/2" и 3/4" и 0.4 bar за 1"

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD305.00

Loading Updating cart...