Тештик R564R Giacomini

Тештикот R564R се користи за разделување на алумпластот или бакарната цевка на три страни. На сите три страни се наоѓаат полуспојки R178 или R179AM за алумпласт или бакарна цевка.

Големини : Ф16 ; Ф18 ; Ф22 ; Ф28

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD110.00

Loading Updating cart...