Тештик R568R Giacomini

Тештикот R568R се користи за разделување на алумпластот или бакарната цевка. На двете парарелни страни се наоѓаат полуспојки R178 или R179AM за алумпласт или бакарна цевка, а на долната страна се наоѓа надворешен навој од 1/2'' , 3/4'' или 1''.

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2'' x 16 ; 1/2'' x 18 ; 3/4'' x 18 ; 3/4'' x 22 ; 1'' x 28

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD110.00

Loading Updating cart...