Тештик со машки навој RM153 Giacomini

Тештик со машки навој

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2" x (16 x 2) ; 1/2" x (18 x 2) ; 1/2" x (20 x 2) ; 1''1/4 x (40x3,5) ; 1''1/2 x (50x4) ; 2'' x (63x4,5)

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD205.00

Loading Updating cart...