Тештик со женски навој RM154 Giacomini

Тештик со женски навој

Производ на GIACOMINI - Италија

Големини : 1/2" x (16 x 2) ; 1/2" x (18 x 2) ; 1/2" x (20 x 2) ; 3/4" x (26 x 3) ; 1" x (32 x 3) ; 1''1/4 x (40x3,5) ; 1''1/2 x (50x4) ; 2'' x (63x4,5) ;

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD0.00

Loading Updating cart...