Тештик за колектор со автоматско лонче и котелска славина R554B

Тештик за колектор со автоматско лонче и котелска славина. Автоматското лонче служи за испуштање на воздухот од системот, додека котелската славина служи за полнење и празнење на системот.

Големина : 1''1/4

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD935.00

Loading Updating cart...