Тештик за колектор со автоматско лонче и котелска славина R554I

Тештик за колектор со автоматско лонче и котелска славина. Автоматското лонче служи за испуштање на воздухот од системот, додека котелската славина служи за полнење и празнење на системот.

Големина : 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Цена: MKD505.00

Loading Updating cart...