Тештик за колектор со автоматско лонче, котелска славина и термометар R554D

Тештик за колектор со автоматско лонче, котелска славина и термометар. Автоматското лонче служи за испуштање на воздухот од системот, додека котелската славина служи за полнење и празнење на системот, додека пак термометарот служи за мерење на температурата.

Големини : 1'' и 1''1/4

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD1,850.00

Loading Updating cart...