Топчест вентил со цел проток R850 Giacomini

Топчест вентил со цел проток

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2'' ;

Производ на GIACOMINI - Италија

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD185.00

Loading Updating cart...