Топчест вентил со холендар ек R789 Giacomini

Топчест вентил со холендар ек

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 185°C Максимален работен притисок : 4,2 MPa (42 bar) од 1/2” до 3/4” ; 3,5 MPa (35 bar) за 1”

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD370.00

Loading Updating cart...