Топчест вентил со испуст R250DS Giacomini

Топчест вентил со испуст

Големини : 1/2'' ; 3/4'' ; 1'' ; 1''1/4 ; 1''1/2 ; 2''

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 120°C Максимален работен притисок : 4,2 MPa (42 bar), од 1/2” до 3/4” ; 3,5 MPa (35 bar), од 1” до 2”

Additional Details

Опции за производот

Цена: from MKD395.00

Loading Updating cart...