Уронски механички вентил R314N Giacomini

Уронскиот механички вентил овозможува потполно исклучување на грејното тело од системот на централното греење. Се поврзува  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Максимален проток низ радијаторот 50% при механичко користење, 35% во комбинација со термостатска глава

Additional Details

Цена: MKD750.00

Loading Updating cart...