Уронски термостатски вентил R440N Giacomini

Уронски термостатски вентил за двоцевен систем покрај механичката регулација овозможува и предрегулација и има можност на монтажа на термостатска глава со која се регулира температурата. Интегрираниот навијак во телото на вентилот има можност на балансирање до потполно затварање на протокот. Се поврзува  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Максимален проток низ радијаторот 50% при механичко користење, 35% во комбинација со термостатска глава

Additional Details

Цена: MKD850.00

Loading Updating cart...