Успонски механички вентил R314DN Giacomini

Успонски механички вентил. Повратната линија се наоѓа поблиску до радијаторот, а доводната се наоѓа од надворешната страна. Во случај да се спротивно пуштени линиите потребно е да се заврти само одвојувачот на проток. За поврзување на радијаторскиот вентил и навијакот се користи никлована цевка Ф16 која се порачува одделно. Се поврзува  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Максимален проток низ радијаторот 50% при механичко користење, 35% во комбинација со термостатска глава

Additional Details

Цена: MKD1,300.00

Loading Updating cart...