Успонски термостатски вентил R438TG Giacomini

Успонски термостатски вентил за двоцевен систем поседува термостатска опција, аксијален вентил и радијаторски навијак со 100% проток према радијаторот. За поврзување на радијаторскиот вентил и навијакот се користи никлована цевка Ф16 која се порачува одделно. Се поврзува  со помош на GIACOMINI полуспојка тип R179 AM за алумпласт или пекс и R178 за бакар.

Големини : 1/2''x16

Производ на GIACOMINI - Италија

 

Технички карактеристики : Максимална работна температура : 110°C Максимален работен притисок : 1 MPa (10 bar) Максимален диференцијален притисок : 0,14 MPa (1,4 bar)

Additional Details

Цена: MKD1,070.00

Loading Updating cart...